Hverken Hardware Unboxed eller Dannyz Reviews ser noen spesiell grunn til å aktivere Resizable BAR.

Annonse


Gir teknologien bedre gaming-ytelse? Nå har de testet “Resizable BAR”

Og konklusjonen er?

Nvidia holder ikke hva de lover

Kortversjonen fra Hardware Unboxed er at Nvidia ikke holder hva de lover. Resizable BAR endrer så godt som ingen ting på Nvidia – én prosent om vi ser på gjennomsnittsresultatene.

Ytelsesendringene varierer fra spill til spill og ideelt sett bør du teste hvert enkelt spill og utfra det aktivere/deaktivere Resizable BAR før du spiller.

Hardware Unboxed, ytelse på 4K.

Nvidia hevder at Resizable BAR automatisk deaktiveres på spill der den gir reduksjon i ytelsen, men det stemmer ikke ifølge Hardware Unboxed. Også spill som er listet av Nvidia for å gi ytelsesforbedring med Resizable BAR, gir i noen tilfeller godt målbar og repeterbar nedgang i ytelse, opptil minus 16 prosent i Watchdogs Legion – hvor Nvidia faktisk lover opptil ni prosents ytelsesforbedring.

Annonse


AMD gjør det bra

Nvidia hevder at de aktiverer/deaktiverer Resizable BAR på spill der det har virkning/ikke og/eller negativ virkning, men utfra denne testen synes ikke det å stemme. 

Hardware Unboxed har også sammenlignet Nvidia med AMD. Ikke uventet kommer AMD adskillig bedre ut:

Resizable bar Nvidia vs. AMD

Division 2 er ikke hvitlistet av Nvidia og skulle derfor automatisk deaktivere Resizable BAR. Det skjer ikke og du får et markert tap av ytelse. Hadde Nvidia gjort hva de lover, ville det ikke representert noen ulempe å aktivere Resizable BAR som standard. Som det er er det hipp som happ hvilket resultat du får.

DannyzReviews

DannyzReviews gir en for mange nyttig innføring i hva Resizable BAR er, hvordan det virker og hvor teknologien finner støtte, hovedkort, cpu, drivere, bios etc.

Resultatene i

Valhalla som scoret på topp i ytelsesforbedring hos Hardware Unboxing, kommer også her godt ut, aller best i 4K, men det generelle bildet er det samme som hos Hardware Unboxing: Det er opp til deg om du vil aktivere Resizable BAR eller ikke. Det beste man kan si om teknologien er at den gir utviklerne nye verktøy som når den er moden, sannsynligvis vil gi oss ytelsesforbedringer.

I gjennomsnitt målte han en ytelsesforbedring på én prosent og det er for lite til at spilleren vil merke noen forskjell på opplevelsen av spillet.

I videoene nedenfor kan du se testene og også resultatene fra andre oppløsninger enn ovenfor refererte 4K.

Hardware Unboxed:

Dannyz Reviews:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse