Annonse


Dette er Surface Laptop 4 (Ryzen: 19 timer batterilevetid) og alle de andre produktene Microsoft har avslørt

Microsoft har avslørt Surface Laptop 4 og en drøss business-tilbehør. Nå leveres Surface Laptop 4 i begge størrelser med Ryzen, og det er AMD som leverer maskinen med aller best batterilevetid: 13,5 tommeren.

Forbruker, business, business, business…

Det ville kanskje vært mer naturlig å parre Laptop 4-lanseringen med et par Surface-hodetelefoner eller noe annet som er mer på forbrukersiden, men vi klager ikke, for det er mange nye produkter og de sikter seg inn på det faktum at hjemmekontor er den store greia fremdeles.

For de av dere som venter på Surface Duo, om det er noen igjen av dere, er det igjen skuffende å lese at Sverige får enheten, men ikke Norge.

Surface Laptop 4.

…mer business

Her finner vi foruten den nye laptopen med Intel 11. også et webkamera (Microsoft Modern Webcam, et par headset (Microsoft Modern USB Headset), en USB C-høyttaler av alle ting (den er for møter, må vite og navnet er Microsoft Modern USB-C Speaker) og nok et hodesett i form av Microsoft Modern Wireless Headset som ligner mer på Surface Headphone.

Annonse


Men det er ikke alt, for hva med et tredje headset? Joda, de gjør nå som med Surface Pro 7 og introduserer en + på enden av Surface Headphones 2 (for Business).

Microsoft Modern Webcam.

Surface Laptop 4

Denne maskinen er ikke design-endret, men det regnet vi heller ikke med, for det er tid for innmat-oppgraderinger igjen – denne gang i form av 11th Gen Intel Core eller AMD Ryzen Microsoft Surface Edition i enten 13,5″ eller 15″ som allerede nevnt. Maskinene kan utstyres med opp til 32GB RAM og 1TB SSD.

Surface Laptop 4 starter på 999 dollar (Intel i7 32/1TB: 2499 dollar), vi har ikke norske priser enda, men lanseringen er satt til USA, Canada og Japan i dag med de første bestillingene på døra til kundene 15. april. Flere marked får maskinen i løpet av de kommende ukene.

Det beste her er batterilevetiden som nå holder maskinen gående i opp til 19 timer *.

* Batterilivet er basert på typisk bruk av Surface. Testingen ble utført av Microsoft i januar 2021 med før-produksjon maskin- og programvare. Batterilevetid varierer i stor grad av innstillinger, bruk og andre faktorer.

De andre faktorene er også hvilken modell du velger, for dette er de beste og verste i følge Microsoft selv:

  • Opp til 19 timer – 13.5” AMD Ryzen
  • Opp til 17,5 timer – 15” AMD Ryzen R7
  • Opp til 17 timer – 13.5” Intel Core i5
  • Opp til 16,5 timer – 15” Intel Core i7

Ytelsen er kraftig forbedret: opp til 70 prosent mer fortere enn Laptop 3.

I tillegg finner vi det vanlige utvalget porter:

  • Dolby Atmos
  • Kjapp-lading: 80 prosent på en time
  • 1 x USB C
  • 1 x USB A
  • 1 x Surface Connect

Spesifikasjoner

Hva er nytt med Surface Headphones 2+ For Business? Ikke batterilevetiden

Her har Microsoft tatt et i utgangspunktet forbrukerrettet produkt, og lagt på ordet “Business”. Det de har gjort er å optimalisere produktet for Teams og med 15 timer batterilevetid for snakking har alle nok til å bli lei kollegene.

Ønsker du å høre på musikk i stedet er batterilevetiden noe bedre; 18,5 timer. Surface Headphones 2 leverer den samme batterilevetiden i begge modus, så her er det ikke gjort forbedringer.

Men en dedikert Teams-knapp får du, samt synkronisert samtale-kontroll.

Surface Headphones 2+ For Business

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse