heispotify
Spotify ruller ut "Hei, Spotify" til utvalgte brukere av tjenesten.

Annonse


Nå kan du snart snakke til Spotify

Spotify startet for noen år siden å teste stemme-styring men for bruk i bilen med “Car Thing“.

Spotify ønsker ikke kommentere dette, men funksjonen rulles trolig ut snart

Men det var i fjor de begynte utviklingen for alvor, og det ser noen brukere av tjenesten på iOS. En ny funksjon testes nemlig, kalt “Hei, Spotify” som lar deg gjøre nøyaktig det samme Siri og Assistant kan ved å styre låtene, bare at dette er Spotifys måte å gjøre det på i egen app.

Om man sier vekkeordet, om skjermen er på og appen åpen vel og merke, kan du be strømme-tjenesten spille musikk som man ber alle andre assistenter spille, eller man kan be den spille av podcasts som jo også er en stor greie på den svenske plattformen (om enn ikke en pengemaskin enda).

Det har fra april i fjor vært mulig å styre Spotify med Siri, men man må definere tjenestens navn da Apple Music er standard. Android lar brukeren bestemme standard-app og på den måten gjøre det enklere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse