ipadpro5
Det forventes ingen design-endringer, men det skal bli spennende å se hvordan Apple ønsker å dra nytte av A15-kraften med kommende iPadOS 15 som skal vises frem for første gang under WWDC 2021 7. juni.

Annonse


Lyst på nye iPad Pro 12,9″? Den kan bli vanskelig å skaffe i april grunnet mini-LED

Fordi nyer iPad Pro 12,9″ (og kun den største), utstyres med miniLED-panelteknologi, så vil det trolig være alt for få i forhold til interessen.

iPad Pro styrket seg grunnet hjemmesitting

Det melder kilder som har kjennskap til Apples interne informasjon ovenfor Bloomberg.

Lanseringen av de nye brettene skal skje i andre halvdel i år, som Bloomberg igjen bekrefter, men fordi det er vanskelig å produsere nok paneler av god nok kvalitet, vil Apple slite med å levere iPad Pro 12,9 tommere til alle som vil ha en.

Bedre skjerm, flere tilkoblingsmuligheter og enda bedre CPU/GPU-ytelse

MiniLED levere mer kontrast og lysstyrke, men det er altså sannsynlig at Apple kommer til å legge den ut for forhånds-salg noe senere enn de mindre 11″ utgaven, eventuelt oppgi en senere leveringsdato for ikke å skuffe.

Fra før av vet vi at de nye modellene får en kraftigere A15-brikke som er på høyde med Apple Silicon M1 ytelsesmessig og en kjappere USB C-port som fungerer med mer tilbehør, og selvsagt bedre kameraer. Apple snakker jo år etter år opp AR. Fjerde generasjon iPad Pro-modellene som ble lansert i fjor har LiDAR for en bedre AR-opplevelse.

En ny iMac med M1 er allerede avslørt.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse