iTest er Samsungs mest ambisiøse forsøk på å tiltrekke seg iPhone-brukere. Foto: Taan Huyn, Unsplash

Annonse


Prøv Galaxy på iPhonen din!

Samsung har lansert “iTest”, en interaktiv opplevelse som er designet for å la iPhone-brukere teste ut Android på en Galaxy-enhet, eller “prøve den andre siden”, som Samsung uttrykker det.

Nytt program gjør det mulig å simulere Samsung Galaxy på iPhone

En MacRumors-bruker kom over nettstedet iTest i New Zealand. iPhone-brukere blir bedt om scanne en QR-kode og installere en app. Den simulerer en komplett startskjerm på en Galaxy-smarttelefon.

En rekke apper er “installert” med innstillingsalternativer. Du kan åpne Galaxy Store, bruke Themes, du får simulerte telefonsamtaler som forteller deg om Galaxy-funksjoner og det kommer en serie med meldinger. Rørleggeren Logan Dodds som gjorde globetrotter, fotograf og instagrammer ut av seg, gir deg kameraopplæring og går igjennom alle tilgjengelige fotoalternativer.

En rekke tips dukker opp når du navigerer gjennom grensesnittet. De forteller om alle funksjonene som er tilgjengelig på en virkelig Galaxy, men utilgjengelig i simulatoren. Du kan også bla igjennom Galaxy Wearable-appen med alt Samsung-tilbehøret.

Annonse


I galleri-appen ligger det bilder, det er opplæringsprogrammer for bruk av Samsung Kids og Samsung Health-appene, og i Settings får du kjennskap til noen av de tilpasningsfunksjonene som er tilgjengelig.

Samsung er morsom, no kidding!

Samsungs interaktive opplevelse er ryddig og vittig; de har tatt seg tid til noen morsomheter. Når du for eksempel i Settings prøver en innstilling, kan det være at du få beskjed om at opplevelsen av denne funksjonen er forenklet “slik at programmereren skulle få tid til lunsj”.

Selv om Samsung ser ut til så langt å lansere denne Galaxy-simulatoren i New Zealand, kan alle som er i besittelse av en iPhone prøve den. Det er en virkningsfull måte for folk som ikke har en Galaxy, å få innblikk i og oversikt over tilgjengelige funksjoner på Android og Galaxy-enheter.

Det er definitivt Samsungs mest ambisiøse forsøk på å tiltrekke seg ‌iPhone‌-brukere

Kilde: Macrumors

Annonse


Annonse


Annonse