modelxleveringandrekvartal2021
Tesla var ikke i nærheten av å kunne levere de nye modellen i januar: de kommer først i andre kvartal.

Annonse


Tesla har enda ikke levert en eneste ny modell – nå kommer Model S og X i andre kvartal i stedet

Tesla har stor-oppgradert Model S og X, og selv om Elon Musk sier at modellene har blitt meget entusiastisk mottatt, hjelper jo ikke det om de ikke kan leveres.

Det er ikke rapportert om en eneste leveranse av oppgraderte Model S og X

Og det er hva som er problemet nå: full produksjonstakt av de nye modellene med det rare rattet er ikke ventet før i andre kvartal i år – dette fordi produksjonslinjene må modifiseres, og det tar tid.

Musk skrev i en e-post i februar at de nesten er ferdige med denne jobben, og selskapet sikter mot maks produksjon neste kvartal. De som var først ute fikk først estimert levering i mars og april, men dette er nå dyttet tilbake til mai/juli.

Det er høy etterspørsel, så vi kommer snart til å kreve at dere går tilbake til to skift. Vær snill og rekrutter vennene dine.

Elon Musk, februar 2021
Det nye rattet i Model S og X gir sjåføren fokus, mener Tesla..

I januar sa Musk det kun ville ta noen uker

Dette er jo typisk Musk, for når de nye modellene ble avduket sa han at de første leveransene ville skje i løpet av noen uker, men det var i januar og over tre måneder senere er selskapet altså ikke klare før andre kvartal, så det er snakk om noen måneder i stedet for noen uker.

De nye modellene har oppgradert 17″ skjerm i front og en bak. Electrek tror kanskje det er programvare-opdateringer som sinker produksjonen.

Sjekk ut nye Mercedes EQS som nesten har like lang rekkevidde som den beste Tesla-en:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse