oneplus9proforvarm
Visse OnePlus 9 Pro-modeller blir så varme at de må ta en pause. OnePlus bekrefter problemet og melder en oppdatering vil rette dette. Bilde: Tecworkz

Annonse


OnePlus bekrefter: OnePlus 9 Pro blir så varm at kameraet stopper

OnePlus sier de er klar over et problem der OnePlus 9 Pro blir for varm.

Kan bli så varm at Android skrur av både kamera og nedgraderer ytelsen

En oppdatering kommer i løpet av de kommende ukene, men til det må kundene altså bare leve med at mobilene blir så varme at Android stopper viss funksjoner (inkludert det å ta bilder) fra å fungere til den kjøler seg ned igjen:

Et problem også med Samsung Galaxy S21 Ultra

Nøyaktig hvor mange som opplever dette er selvsagt ikke kjent, men tråden hos OnePlus,”OnePlus 9 pro Battery, heating and charging feedback“, er på ti sider, så det er klart dette er mer enn et par, tre svake modeller.

Android Police bemerker at S21 Ultra, som nytter Snapdragon 888 som OnePlus også overopphetes ved bruk av kameraet i visse tilfeller, men de fleste brukerne rapporterer om at dette skjer hyppigere med Exynos-modellen av samme mobil, så det er tvilsomt det er det.

Vi har testet OnePlus 9 Pro, og merket ingenting til dette – hva er din erfaring om du har OnePlus sin nyeste toppmodell?

Annonse


Annonse


Annonse