Foto: Amr Taha, Unsplash

Annonse


Lenovos nye spilltelefon ser ut som en “Transformer-sandwich”

Lenovos neste spilltelefon er blitt lekket. Designet ser ifølge The Verge, ut som en paring av en Michael Bay Transformer og en spill-PC. Den er ulikt det meste man tidligere har sett på en telefon – faren er stor for at dette vil bli et elsk/hat-produkt, spesielt i forhold til designet.

Kamera og kjølevifte midt på telefonen

Bilder av det som skal være telefonen, ble vist på Weibo, en kinesisk sosiale medier-tjeneste. Kameraoppsettet er plassert midt på telefonen og det er en innebygget, aktiv kjølevifte. 

Foto: Weibo

Kjølevifter er faktiske en greie

Lenovo er ikke første selskap som plasserer kjølevifte i en spill-smarttelefon. I 2019 hadde Nubias Red Magic 3 en kjølevifte plassert inne i enheten.

Black Shark FunCooler Pro er en ekstern kjølevifte designet for folk som spiller mye på telefonene sine. For ikke å nevne Asus AeroActive Cooler 5, en ekstern vifte designet for å kjøle ned spilltelefonen ROG Phone 5 Ultimate.

Annonse


Legion Phone 2 Pro

Navnet på den lekkede Lenovo-telefonen ryktes å være Legion Phone 2 Pro. Designet ser ut til å overgå det meste av hva vi er vant til på telefonsiden. Om det er et “høydepunkt” i spilltelefondesign, får tiden vise. Det slippes stadig nye gaming-mobiler, men det er og forblir en nisje.

Ifølge lekkasjene skal Lenovos Legion Phone 2 Pro lanseres 8. april i Kina. Det er uklart om telefonen skal slippes utenfor Lenovos hjemland.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse