Annonse


Sony lanserer egen strømme-tjeneste

Sonys TV-avdeling har samarbeidet med Sony Pictures Entertainment (SPE)

Minst 300 titler er lansert

“Det er utviklet for å tilby utrolige spillefilmer og annet innhold av ypperste kvalitet til de som kjøper Sonys nyeste TV-er. Med spillefilmer allerede lastet ned på alle de nye BRAVIA XR-modellene, for eksempel som den nyeste MASTER Series A90J 4K HDR OLED og kommende X90J 4K HDR Full Array LED, kan brukerne nyte et utvalg av de nyeste SPE premium og klassiske titler, og den største IMAX Enhance-kolleksjonen. BRAVIA CORE er den første i bransjen som tilbyr Pure Stream-teknologi, som gir så å si tapsfri UHD BD kvalitet ved streaming med opp til 80 Mpbs”, heter det i pressemeldingen med flere merkevare-referanser enn vanlig.

Pure Stream strømmer i mellom 30 Mbps og 80 Mbps.

– Vi samler de beste filmprodusentene og de beste skuespillerne for å tilby spillefilmer til forbrukerne, gjennom Sonys brilliante teknologi, og brilliansen fra TV-ene våre. BRAVIA CORE-tjenesten, som er inkludert i hver BRAVIA XR-TV, gir den ultimate seeropplevelsen hjemme, sier Keith Le Goy, President for Worldwide Distribution and Networks hos Sony Pictures Television.

Annonse


Bravia Core er allerede tilgjengelig på samtlige XR-TV-er. BRAVIA XR er basert på den nye Cognitive Processor XR, som har en fullstendig ny prosesseringsmetode som strekker seg lenger enn konvensjonell AI, designet for å gjenskape måten mennesker ser og hører på.

AJ90. Bilde: Sony

Gratis-strømming ved handel av TV

Sony melder at A90J og Z9J inkluderer ti filmkreditter, og fem for de resterende i XR-serien:

“BRAVIA XR TV-eiere kan velge filmer fra et utvalgt på minst 300 titler, inkludert Venom, Petter Kanin, Ghostbusters, Blade Runner 2040 og Jumanji: The Next Level ved å bruke BRAVIA CORE-kreditt. Du får ti filmkreditter inkludert med A90J og Z9J TV-ene, og fem kreditter med resten av BRAVIA XR-modellene.

I tillegg kan du abonnere på BRAVIA CORE for å få et fantastisk utvalg av filmer som du kan strømme til enhver tid, så mange ganger du vil, i opp til 4K HDR-kvalitet.”

IMAX Enhanced gir best bilde

“IMAX Enhanced er den beste måten å oppleve blockbuster underholdning på, uten å måtte dra på kino. Vi har jobbet tett med Sony Pictures og DTS for å «remastere» over 50 IMAX Enhanced-titler med så ekte bilde og lyd som mulig på Sony BRAVIA XR-enhetene.

Vi er veldig begeistret for å kunne fortsette å utvide IMAX Enhanced-kolleksjonen på BRAVIA CORE, og kan nesten ikke vente med å gi mer av det forbrukerne liker ved IMAX til den beste strømmetjenesten og de beste underholdningsenhetene”, sier Bruce Markoe, leder av IMAX Post, IMAX Corporation.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse