ios15konsept
Roland Mészáros har laget et flott og minimalistisk iOS 15-konsept, men er det store nok endringer til å begeistre deg. Illustrasjon: Roland Mészáros

Annonse


Dette kan gi hint om den nye iPhone-opplevelsen

Apple Music-appen for artister er oppdatert med en ny logo.

Jobber Apple med en større iOS 15-overhaling?

Det høres med en gang ikke så veldig spennende ut, ikke minst fordi de fleste av oss ikke trenger appen, men faktum er at også App Store Connect-appen for utviklere har et nytt ikon, og den samme stilen er brukt – i stedet for et helt flatt ikon har de to nye dybde.

Dette kan være et hint i en retning et nytt designspråk for iOS 15, da det ikke gir mening å kun endre ikonene, og ingenting annet? Det er jo godt mulig Apple bare ønsker å skille forbruker fra artist, og at planen ikke er å gjøre noen større grensesnitt-endringer, men så er det jo slik at grensesnittet har vært veldig likt i flere år nå, så det kanskje på tide? iPhone 12 har jo et nytt design, så hvorfor ikke OS-et også.

Konspet: Roland Mészáros

Det er lenge siden Apple gjorde større visuelle iOS-endringer

Reddit-kommentator “CaffeinatedCanuck” har et veldig godt tips til Apple vi håper de har fått med seg: hva om ikonene er mørkere når nattmodus er aktivert? Det høres ut som noe innlysende å få på plass, selv om det ikke blir et helt nytt design på tampen av året.

Det gamle App Store Connect-ikonet:

Det nyeste (oktober 2020) App Store Connect-ikonet:

Det gamle Apple Music for Artists-ikonet:

Nye Apple Music for Artist‪s‬:

Annonse


Annonse


Annonse