Fantasian
Fantasian er det nye spillet til iPhone fra folkene bak Final Fantasy.

Annonse


Det er et skred av nye spill til Apple Arcade

Fantasian, et spill fra folkene bak Final Fantasy (Final Fantasy VIII Remastered er allerede lansert), er nå på Apple Arcade.

Apple øker spill-tilbudet – er ikke fornøyde med aktivitetsnivået

Apple har lagt til mer enn 30 spill til Apple Arcade så nå er total-tallet mer enn 180 spill, blant dem er:

 • NBA 2K1 Arcade Edition
 • Star Trek: Legends
 • Simon’s Cat
 • Wonderbox
 • SongPop Party
 • The Oregon Trail
 • World of Demons 
 • Threes
 • Clap Hanz Golf
 • Monument Valley
 • Mini Metro
 • Cut the Rope Remaster

Her er noen av spillene som er tilgjengelige:

Apple stoppet kontraktene for en rekke spill i et forsøk på å bedre holde på spillerne

Det var i juli 2020 det ble avslørt at Apple ikke var fornøyde med hvordan tjenesten gjorde det. Nå satser de altså på flere eksklusive spill. Det er også ventet en ny Apple TV snart, og den blir selvsagt oppdatert med kraftigere CPU- og GPU for å kunne kjøre mer avanserte spill. Det er samtidig rykter om en ny fjernkontroll.

Dette mener vi Apple kan gjøre:

Vi ser dog for oss at dette er den perfekte tiden å bli mye mer seriøse i spill-segmentet: tenk hva Apple kan få til med ARM og dedikerte GPU-er? Hva med stor-oppgradere Apple TV med en rå GPU og smelte sammen iPad-, iPhone, TV og Mac-spilling? Jeg mener de bør konkurrere mot Sonys og Microsofts største AAA-spill, Apple Arcade er et for pinglete forsøk.

Annonse


Hele økosystemet står klart, men selskapet har aldri vist interesse for spill. De har dog avslørt talent tidligere, da det var Steve Jobs, og ikke Bill Gates, som var først med å vise frem det som ble Halo. Spillet ble senere helte-produktet til Xbox, og er fremdeles Microsofts sterkeste kort.

Personlig liker jeg Arcade-konseptet, men har hoppet inn og nå ut enda en gang etter mangelen på nye, større titler.

Det er også slik at de 120 spillene som tilbys ikke har satt søkelyset på tjenesten fordi spillene har vært så utrolig gode, men noen av dem gode nok. Apple må finne unike talenter som kan gjøre noe helt nytt, og fordi Apple elsker AR så mye, kan de kanskje finne på noe der og lage en sommer-hit som Pokemon Go var for noen år tilbake.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse