Cybermouse vs Cybertruck!

Annonse


Her er de beste aprilspøkene

Første april er her og morsomhetene varierer med Siris lavmælte humor på den ene side via Final Cut Pro på Apple Watch til for eksempel en app som gir din splitter nye Mac god, gammeldags viftestøy. Og Duolingo Roll!

Siri

Apple har lavmælt aprilglede med noen Siri-svar. Hvis du spør Siri «Hva gjør du i dag?» har den smarte assistenten noen svar klar.

Jeg leter etter baseballstatistikk for Sidd Finch, hjelper folk med å kjøpe toalettpapir for venstrehendte og søker etter nærmeste lund med spaghettitrær.

Satechi Cybermouse

Satechi hadde det gøy med sin fiktive Cybermouse og Teslas kommende Cybertruck: Skuddsikkert metall, ett års batterilevetid, trådløs lading, solenergi og omsluttende LED-lys. 

FanFan

Savner du viftelyden når du fyrer opp din nye M1 Mac? Guilherme Rambo har laget en morsom app kalt FanFan som henter tilbake den beroligende lyden fra Intel Macens dager.

Annonse


Med toppmoderne og patenterte Fan Simulation Engine i bunnen kan du med FanFan fremdeles nyte den saliggjørende lyden fra datamaskinviftene.

FanFan prank-appen kan du laste ned her. Gui laget også litt moro med videohistorien om «AirBuddy Buddies».

Den beste «Mac» MKBHD noensinne har anmeldt

MKBHD tok en smart tilnærming til årets aprilsnarr med en teknisk gjennomgang av studiohvalpen «Mac». Det følger noen veldig morsomme øyeblikk når MKBHD omtaler batterilevetid og lading, kamera- og mikrofonoppsett og mye mer.

Twelve South’s Stone’r

Twelve South’s aprilsnarr, en MagSafe-base laget av hvit marmor, kan i neste omgang ende opp som et virkelig produkt. 

Med hvit marmor får laderen det riktige klassepreget, den blir sklisikker og ikke minst, du kan ta telefonen med én hånd.

For Twelve South er spøken litt mer enn en spøk. De tar forhåndsbestillinger på marmorladeren. Hvis de får tilstrekkelig mange bestillinger innen 20/4 vil de produsere den. De tilbyr de første kundene fem dollar rabatt på ordinær pris 35 dollar. Altså har de sjekket produksjonskostnader før de gjorde aprilsnarr ut av det. Får de ikke det nødvendige minimumskvantumet lover de å refundere bestillingen umiddelbart. 

Final Cut Pro for Apple Watch

motionVFX la ut en video idag – Final Cut Pro for Apple Watch med funksjoner som «All the power on the move», «Digital Crown Grading» og «Cloudrendering».

Zoom Royale

En morsom en er det nye prank-spillet «Zoom Royale».

Zoom lanserer verdens første Player vs Player-samtalespill! Her må du snakke raskt! Det minste avbrudd eller feilaktige «eh» eliminerer deg. Gjør neste Zoom-konferanse til en massiv kamp mann mot mann, kvinne mot mann, kvinne mot kvinne! Ta samtaler til et nivå der ordene slår hverandre ihjel! Sjekk traileren.

Duolingo Roll

Den populære appen for språklæring Duolingo er kommet med et nytt konsept: «Duolingo Roll» under mottoet: «Gjør badet til klasserom.»

Vi presenterer toalettpapir som lærer deg nye språk. Ingen annonser. Ingen avbrudd. Aldri glemme en leksjon fordi naturen er den beste varsleren.

Google

For annet år på rad kjørte Google ingen aprilsnarr og begrunner det med respekt for de som er rammet av covid. Så vet vi det. De syke skal ikke le. Eller kanskje er det de friske som skal holde maska. Selv synes vi de syke bør muntres opp. Derfor presenterer vi en Google-oldis fra 2018.

Det året lovet Google oss en «dårlig vits»-detektor som ved hjelp av kunstig intelligens skulle være i stand til å identifisere dårlige vitser sendt fra venner og familie med enda dårligere smak enn deg selv.

Google tilbød seg å slette dårlige vitser før du åpnet dem. Kanskje dårlig vits-detektoren har rammet Google internt de siste par årene?

ITavisen

Husker noen dengang Rockstar Games la handlingen i et Grand Theft Auto-spill til Oslo? Spillet skal nå relanseres, i alle fall fortellingen om det. Den finner du her.

Del din favoritt-aprilspøk i kommentarfeltet!

Annonse


Annonse


Annonse