applearvr
Mark Gurman er den mest pålitelige kilden for Apple-lekkasjer. Nå avslører han at AR/VR-hodesettet annonseres i år.

Annonse


Sjokk-avsløring fra Apple-kjenner: VR/AR-hodesettet avsløres om noen måneder

Mark Gurman har litt av en bombe å avsløre, nemlig at Apple skal avsløre sitt VR/AR-hodesett i løpet av noen måneder.

Apples hodesett avsløres i år

Innledningsvis forklarer Gurman at Apple er et maskinvare-selskap, og at de derfor ønsker at folk skal se produktene i person – årets WWDC (7. juni) blir derfor det siste som blir hel-digitalt. Det gir jo mening spesielt ved lansering av et hodesett man må ta på seg.

Spørsmålet er om produktet også vil kunne handles av forbrukere i år, eller om Apple annonserer det og venter til det er innhold fra tredjeparter.

Gurman har lenge rapportert at dette hodesettet er nærmere lansering enn Apple Glass, som kommer om tidligst fire til fem år, men at Apple har planer om å annonsere hodesettet om noen måneder, det er store nyheter. Dette er jo den skikkelig store, og helt nye, produktsegmentet siden introduksjonen av Apple Watch for seks år siden.

Annonse


Ming-Chi Kuo har nylig rapportert dette om hodesettet:

“Nå har Kuo flere opplysninger om det spennende hodesettet. Apples håp er at det skal bli en underholdningsrevolusjon og bake inn teknologien i Apple TV+ og sikkert Apple Arcade.

Kuo beskriver et produkt som har hele 15 kamera-moduler, der åtte av dem dedikeres til AR video-opplevelser. Som vi tidligere har nevnt kan det males et mer komplett bildet nå som vi vet at selskapet har handlet VR-underholdningsselskapet NextVR som leverte direkte-sport til VR-hodesett.

En av kameraene er til for å registrere omgivelser slik at objekter plasseres korrekt i det virtuelle miljøet. De resterende seks kameraene låser opp muligheten for “innovativ biometri” som Kuo beskriver det som, men uten å gå i detaljer.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse