cyberpunkflerspiller
Det blir ingen stor Cyberpunk 2077 enspiller-opplevelse, i stedet er planen å rulle ut en nett-plattform der nett-opplevelser er støttespillere for AAA enspiller-merkevarene.

Annonse


Gir opp Cyberpunk 2077-flerspiller

CDPR har tidligere hintet om en stor ekstra-pakke til Cyberpunk 2077 for å aktivere flerspiller.

Skal i stedet forbedre enspiler-opplevelser med nett-innhold

Nå skjer ikke dette likevel, og det er kanskje like greit da ukens oppdatering, 1.2, er på nesten 30GB – det er altså mye igjen å gjøre for sikre at enspiller-delen holder en høy nok kvalitet.

Selskapet sier de i stedet skal gå til verks på en mer systematisk måte, “i stedet for primært å fokusere på en stor nettspiller-opplevelse eller spill, så fokuserer vi på å bringe flerspiller til alle våre store merkevarer en dag”. CDPR poengterer at de uansett er et AAA RPG-studio.

Slik ser studioet på spillene:

CDPR har måttet revurdere alt etter fiasko-lanseringen

“En dag” tolkes dit hen at dette er langt unna noen slags form for lansering, og i stedet muligens er et forsøk på å knytte opplevelsene sammen med fortløpende oppdateringer der universene smeltes sammen, kanskje litt som Call of Duty?

CDPR planer videre er blant annet å sentralisere grafikkmotoren, REDEngine, for å støtte to samtidige spill-merkevarer:

Videre avslørte CDPR at de startet utviklingen av nett-komponentene for over to år siden, og at dette fremdeles er noe de jobber på. Men i stedet for store lanseringer er nett-delen i stedet en støtte-spiller. “Vi tror at planene våre, når de avsløres, blir veldig spennende for spillere som en ekstra opplevelse i vår verden, og at dette passer inn i enspiller-spill”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse