wwdc2021
Dette er Apples invitasjon til årets WWDC.

Annonse


WWDC er 7. juni, men Apple Glass er nok flere år unna lansering

Samtidig som iOS 15 og macOS 12-referanser ble funnet i Apples WebKit-kode, annonserte selskapet at den store utviklermessen der de nettopp skal avsløre de nye OS-ene og lansere beta-versjoner, er satt til 7. juni som et hel-digitalt event.

Apple Glass kommer nok, men ikke før om flere år

Det er alltid juni som er WWDC måneden, og med rykter om både AR/VR-hodesett og Apple Glass som fortsetter å blusse opp, er det klart at mange har veldig store forhåpninger til at Apple skal introdusere et revolusjonerende nytt produkt som endrer teknologi- og forbruker-markedet.

Et slikt produkt kan være et par lette briller med AR-funksjonalitet. Problemet er at disse visstnok er minst fire år unna, så hvorfor erter Apple oss med en slik illustrasjon?

Fordi de kan, og fordi den er et vink til Craig Federighi som vipper opp nye MacBook M1 ved introduksjonen av disse maskinene for noen måneder siden.

Kommer det mer enn OS-oppdateringer og M1-maskiner i år? Det er det store spørsmålet

Det hadde jo vært moro om Apple plantet ryktene om et større, og dyrt, VR-lignende hodesett som også har AR, for så å lansere Apple Glass, men vi har ikke sett eller hørt noe til at det er teknologisk mulig enda på den måten Apple ønsker det skal fungere.

Utover nye iMac-er med M1 og iPad Pro med A14X, er vi veldig usikre på hva Apple har planer om å lansere i år, foruten de vanlige iPhone-oppgraderingene. Vi håper det blir mer

Annonse