Dronebilde av Gigafactory Texas 11. mars iår.

Annonse


Ny jobb? Tesla søker folk til Gigafactory Texas

Tesla har mye på gang og det krever mye folk. To splitter nye fabrikker er under bygging, Gigafactory Berlin og Gigafactory Texas. I Kina utvides Gigafactory Shanghai betydelig. 

Bilfabrikanten har nettopp lagt ut 50 nye jobber i Gigafactory Texas. De inkluderer en rekke jobber relatert til produksjon av battericeller.

Tesla er nemlig for første gang i ferd med å bygge egne fullskala battericellefabrikker.

I Gigafactory Texas forventes Tesla å starte Model Y-produksjon i løpet av andre halvår.

Dronefotos av byggeplassen viser store fremskritt og Tesla ansetter gradvis folk innen produksjon istedenfor innen konstruksjon:

Annonse


Mange av de nye jobbene på Gigafactory Texas i Austin, er relatert til produksjon av battericeller. En beskrivelse av Manufacturing Engineering Manager-jobb i Gigafactory Texas sier:

“Battericellen er en viktig komponent i Teslas kjøretøy og lagringssystemer. I denne jobben vil du ha mulighet til å gi meningsfulle bidrag til produktene våre. Arbeidsmiljøet er krevende, hektisk og utrolig spennende. Du vil presse dine grenser, jobbe sammen med talentfulle mennesker og dere vil gjøre det utrolige til virkelighet. Du vil jobbe i et miljø der enestående innsats blir belønnet og hvor enkeltpersoner gis enormt ansvar.”

Tesla

Sjekk selv ut endel av de ledige jobbene her.

Når Tesla regner med å oppnå volumproduksjon av battericeller synes ikke å være fastlagt, men bilprodusenten ser ut til å være på jakt etter dusinvis av mennesker til den funksjonen.

Er du på jakt etter jobb i Tesla, men vil fortsette å bo i Norge, så fortvil ikke.
Her finner du ledige stillinger i Tesla Norge.

Kilde: Electrek

Annonse