ios15
Vil iOS 15 gi mulighet til å ha to apper oppe samtidig, i det minste på 6,7" store iPhone Max? Ikke helt umulig som demonstrert i dette konseptet.

Annonse


iOS 15 og macOS 12 lever

Apple gjør seg klare for de første beta-versjonene av iOS 15 og macOS 12.

iOS 15 og macOS 12-testversjoner lanseres i juni

Det kan 9to5Mac bekrefte etter at Apple la til en melding i WebKit, Apples åpen kildekode nettleser-motor som leser “Update WKWebView getUserMedia delegate to latest proposal” – i tillegg er det direkte referanser til “iOS 15” og “macOS 12”.

Normalt pleier Apple å bruke “TBA” (To Be Announcent)-merking, men altså ikke denne gang.

Det er ingen avsløringer i forhold til ny funksjonalitet i koden, dessverre, og iOS 14 ga en rekke nye funksjoner blant annet widgets og app-bibliotek, for å nevne noe på nærmest brukergrensesnitt-plan.

Annonse


Hva med to apper opp samtidig som vist i dette konseptet?

iOS 15 vil nok i hovedsak forbedre det som allerede finnes i iOS 14

App-biblioteket er dog skjult på siste app-side, så den oversikten er ikke mye bruk av oss, dessuten kan man jo ikke endre størrelsen på allerede plasserte “widgets”, så det gir mening at kommer på plass mulighet til å manipulere dette i etterkant.

Vi forventer i hovedsak at Apple forbedrer det de allerede implementerte i iOS 14, og at iPhone 13-modellene også gjenspeiler dette med mindre oppgraderinger av den interne maskinvaren og kameraet.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse