Annonse


Nå er disse RTX 30-kortene enda kjappere

Galax og Gainward legger nå til støtte for Resizable BAR på sine RTX 30-serie skjermkort.

Galax og Gainward har lagt til støtte for Resizable BAR

Fra før av har RTX 3060 FE som eneste kort støtte fra første dag, da dette er det nyeste fra Nvidia, men det er jo også slik at de som produserer kort for Nvidia må oppgradere sin fastvare for å støtte teknologien som presser FPS-ene et par hakk opp.

Det teknologien gjør fra et PCIe-perspektiv er å gi CPU-en tilgang til all RAM-en som GPU-en bruker. CPU-en kan derfor sette arbeid i parallelle køer, i stedet for å måtte vente på at hver jobb fullføres etter hvert.

Det er tidligere uttalt en lansering på tampen av måneden, og om resten følger EVGA rekker vi det akkurat før april, de melder nemlig at en oppdatering som legger til støtte for dette lanseres allerede i morgen:

Annonse


Du kan laste ned her (på egen risiko)

Mange hovedkort, inkludert en rekke fra AMD AM4-plattformen (med AGESA-oppdatering 1.2.0.0), og flere fra Intel, har hatt støtte en stund – det er altså skjermkort-produsentene som bruker lenger tid på dette.

Du kan verifisere Resizable BAR-støtte med GPU-Z.

Heldigvis kan nå eiere av Galax-kort, og de fra Gainward, laste ned VBIOS-oppdateringer. Merk at oppdateringene må lastes ned fra de kinesiske nettsidene til produsentene, så det kan lønne seg å bruke Google Translate eller håpe på at disse lenkene er korrekte (vi går ikke god for dem, og programmering av ny fastvare på skjermkortet ditt gjøres på egen risiko):

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse