callofdutyvanguard
Call of Duty vender tilbake til 2. verdenskrig på tampen året. Det blir spennende å se hvordan den oppgraderte grafikkmotoren blir.

Annonse


Call of Duty går atter en gang tilbake til 2. verdenskrig

Call of Duty: WWII lansert i 2017 var et helt OK Call of Duty, om enn kjapt glemt.

Lanseres på tampen av året – da blir det nok enda mer Warzone

Nå fire år senere er det duket for en ny Call of Duty satt i samme tids-epoke. Navnet på det nye spillet skal være Vanguard, men det kan være en arbeidstittel. Eurogamer bekrefter nå en tidligere rapport om at spillet vender til den velkjente settingen.

Det er ikke bekreftet på det nåværende tidspunkt om Vanguard bakes inn i Warzone, men det er tidligere uttalt at planen er å fortløpende styrke Warzone og la det være midtpunktet for all Battle Royale i Call of Duty-universet, så vi forventer at det skjer.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse