teslabitcoin
Det er ikke bare-bare å handle Tesla med Bitcoin.

Annonse


Taster du feil mister du alle pengene – dette er alle problemene med å Bitcoin-handle Tesla

Tesla er helt klare på at det er kunden som tar risikoen ved å handle en Tesla med digitalvaluta. Bitcoin er eneste godkjente.

Tesla: “Prisen på Bitcoin kan være flyktig”

Muligheten er enn så lenge kun åpnet i USA, og Tesla lister en rekke klausuler kunden må være klar over om han eller hun velger å betale med Bitcoin. Er man super-fan er dette en måte å støtte Bitcoin på, da Tesla sier at de beholder innbetalingen i nettopp den mest kjente digital-valutaen.

Men for kunden er det verre, for som all annen digitalvaluta svinger verdien. Bitcoin er som regel den mest stabile, da det er mest brukt, men likevel er det risiko.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Annonse


De bemerker også de ikke står ansvarlige for feil inntasting av koden. Dette gjelder også ved inntasting av antallet Bitcoin man skal betale:

Vær klar over at det er ditt ansvar å bekrefte og kontrollere at den alfanumeriske koden vi tilbyr deg er nøyaktig i mottagerfeltet i din digitale lommebok. Du må være forsiktig når du taster inn Bitcoin-adressen i mottager-feltet fordi transaksjonene ikke kan reverseres.

Tesla

I bunn og grunn tar ikke Tesla ansvar for noe ved Bitcoin-betaling

Også var det dette med prisen, for som Tesla skriver i vilkårene er produktene priset i dollar, og man må betale det antallet Bitcoin som er det samme som dollar-prisen til produktet ved kjøp. Tesla opplyser om Bitcoin-verdien som tilsvarer dollar-verdien på kjøpssiden.

Det er også slik at tiden ikke alltid er på din side, for overfører du ikke Bitcoin-pengene før betalings-vinduet lukkes, så blir man tilbudt en ny Bitcoin-pris og et nytt tidsvindu å fullføre transaksjonen på.

Tesla sier også at de ikke står ansvarlige for tap av verdier som følge av hacker-angrep eller andre digital-lovbrudd.

Også var det dette

Om du av en eller annen årsak har krav på tilbakebetaling av pengene, eller ved å utføre en “buyback”, så “reserverer vi retten til å enten betale tilbake i form av Bitcoin med prisen da transaksjonen ble utført, eller dollar-beløpet til produktet ved kjøp”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse