gdpwin3
GPD mener deres WIN3 var den første håndholdte AAA-spillkonsollen. Takket være bedre og bedre brikkesett er det blitt en aldri så liten greie med slike håndholdte.

Annonse


Qualcomm skal lansere Switch-“konkurrent” tidlig neste år

Android Police sin kilde sier Qualcomm utvikler en konkurrent til Nintendo Switch.

Stort batteri, men mindre skjerm enn Switch 2?

Android Police har sett bilder av en prototype de ikke kan avsløre, men sier den kjører på et 6000 mAh stort batteri og at enheten skal forsøke om å overbevise om Qualcomm-brikkenes ytelse og overbevise partnerne om å prøve nye formfaktorer. Selvsagt er også 5G-modem på plass, Qualcomm leverer jo modem til blant annet iPhone.

Hvorfor ikke? Det er jo en rekke slike Switch-utfordrer på markedet, og mange av dem kjører AMD Ryzen, men ingen av dem har oppnådd masse-appell enda. Kanskje klarer Qualcomm å motivere det riktige selskapet.

Skjermen skal være på rundt 6,65″, som om stemmer er noe mindre enn 7″ som er ryktet for Switch 2.

Annonse


Nye Aya Neo:

Qualcomms håndholdte gaming-maskin får to vibrasjonssoner – lanseres neste år

Enheten vil kunne kobles til TV-en, kommer med SD-kort og kjører Android 12. Selskapet håper sågar at Epic Games-butikken er på plass ved lanseringen som skal finne sted i første kvartal neste år. En anerkjent gamepad-produsent skal visstnok stå for den delen av produktet.

Prisen er ryktet til 2600 kroner, basert på 300 dollar. Det høres noe optimistisk ut for noe slikt, vi har mer trua på 500 dollar, men det er for tidlig å si før det lekker flere spesifikasjoner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse