Annonse


Nå har de startet arbeidet med å gjøre Windows 10 nytt

I Windows 10 Insider Preview versjon 21343 avsløres de første tegnene på at Microsoft gjør seg klare til en større designoverhaling av OS-et.

Kodenavnet på nye Windows med et nytt grensesnitt er “Sun Valley”

Og det skjer i form av helt nye ikoner i fil-utforskeren som ikke minner mye om hva vi har sett i Windows før, noe som igjen tyder på en større overhaling, og det er jo alltid spennende.

Som vi meldte januar i år:

“Windows Core User Experiences-teamet bygger grensesnitt Windows og Surface Hub-kunder over hele verden, og nå ser vi etter en som kan samarbeide, være inkluderende og være en kundeopptatt ingeniør for å hjelpe oss med å bygge fremtiden for Windows Experiences!”.

“I dette teamet vil du samarbeide med nøkkelplattformen vår, Surface, og OEM-partnere for å organisere og levere en omfattende visuell fornyelse av Windows-opplevelser for å signalisere til kundene våre at Windows er TILBAKE og sikre at Windows regnes som den beste brukeropplevelsen for kundene.”

Microsoft

Dette kan være Microsofts mesterplan for å ta Apple Silicon og macOS Big Sur:

Ikke installer denne testversjonen om du spiller

Det er også gjort en rekke feilrettinger i 21343 selvsagt, men merk spesielt, om du spiller, at spill kan krasje, ikke lagre og kanskje ikke synkroniserer lagringsdata på tvers av enheter.

Her er de nye ikonene i fil-utforskeren:

Slik er det nye ikonet for bildemapper:

Her er før og etter-bilder av disker og papirkurven:

Annonse


Annonse


Annonse