Annonse


Switch 2 får DLSS, OLED-panel og 4K

Nye Switch får ikke bare oppgradert panel i form av OLED, og vil kunne vise 4K tilkoblet en TV, men den nye håndholdte konsollen støtter også DLSS 2.0. Konsollen lanseres i år.

Skjermen oppgraderes – den nye brikken er kraftig nok til 4K

Det betyr at ytelsen dramatisk forbedres ved hjelp av maskinlæring samtidig som den visuelle kvaliteten opprettholdes ved hjelp av den smarte kanutjevningen.

Maskinen utstyres selvsagt også med en kjappere CPU, som Bloomberg rapporterer i lekkasje-saken, som også mener det fremdeles er snakk om en 7 tommer skjerm, som oppgraderes fra dagens LCD 6,2″ @ 1280 × 720.

Flere av de samme ryktene ble rapportert av samme avis tidligere denne måneden.

Switch 2 blir dyrere

Det forventes at den nye konsollen prises rundt 800 kroner høyere enn dagens modell. Prisen vil kanskje derfor ende opp på 5000 kroner. Det ventes en rekke nye spill samtidig med lanseringen av konsollen som trolig blir svært vanskelig å skaffe.

Det er på overtid å oppgrader Switch, og fordi den første versjonen har vært en mega-hit, er det ingen tvil om at Nintendo kan sette rekorder med en stor-oppdatert konsoll. Den store utfordringen nå blir om de i det hele tatt vil kunne nærme seg å mette markedet med komponent-mangelen som nå er ekstrem.

Annonse


Annonse


Annonse