nintendopikmin
Kan Nintendo og Niantic sitte på nok en giga-suksess? Ikke umulig om AR-teknologien er forbedret nok til at også voksne kommer seg ut døra i jakten på skatter, eller kanskje noe helt annet.

Annonse


Pikmin er Nintendos nye AR mobil-spill – fra folkene bak Pokemon Go

Nintendo sier de har jobbet med Niantic igjen, studioet bak giga-suksessen Pokemon Go sommeren 2016.

Pikmin lanseres senere i år

Siden den gang har ingen AR-app vært i nærheten like eksplosiv stor på få dager, så nå er det store spørsmålet om de to klarer å følge opp med Pikmin. Det er fremdeles Niantic sitt AR-system som skal drive spillet, men vi håper det har skjedd noe på teknologifronten, spesielt i forhold til interaksjonsfølelsen mot det man ser gjenspeiles i den virkelige verden.

Du kan allerede nå melde din interesse for appen.

“Vi kommer til å dele flere detaljer rundt appen i løpet av de kommende månedene”, forklarer Nintendo som da kanskje indirekte hinter til en sommer-lansering? Det gir jo mening å prøve å bygge opp den samme stemningen som med Pokemon Go, spesielt om byer rundt om kring i verden begynner å åpne opp igjen.

Annonse


Pikmin kan komme til å kapre flere kunde-segment enn Pokemon Go var i stand til

Det er bra de skal avsløre mer, for akkurat nå vet vi ingenting annet enn hva vi eventuelt kan tolke av illustrasjonsbildet som inneholder en tenåring/voksen, og ikke barn, noe som kanskje tyder på at dette også er noe som kan få de som tradisjonelt er over snittalderen for slikt, å prøve likevel, og komme seg opp og ut.

Videre heter det at “appen vil inkludere spill-aktiviteter som oppfordrer til å gå og for å gjøre gåing mer moro”.

Lanseringen vil finne sted senere i år, og dette er den første tittelen fra Tokyo Studio siden stiftelsen i april 2018″.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse