ipadproa14x
A14X-støtte er på plass i iOS 14.5 beta 5, noe som tyder på nye produkter veldig snart, iPad Pro for eksempel.

Annonse


OPPDATERT: Apple A14X avslørt i iOS 14.5 beta 5 – tror iPad Pro blir like kjapp som MacBook M1

Apple har igjen avslørt kommende teknologi i en OS-beta.

Oppdatert, 24. mars, 00:15:

Det er funnet referanser til to nye iMac-modeller, “iMac21,1” og “iMac21,2”, i den nyeste macOS beta-versjonen. Allerede har en xCode-krasjrapport avslørt iMac med Apple Silicon.

iPad Pro kan bli like kjapp som MacBook M1

Denne gang er det snakk om A14X som skal drive de nye iPad Pro-modellene som ventes neste måned etter at gårsdagens ryktede pressekonferanse ikke skjedde sist vi sjekket.

Annonse


Oppdagelsen ble gjort i iOS 14.5 beta 5 som ble lansert til utviklere og allmenheten i går kveld.

Bloomberg har tidligere rapportert at den nye brikken blir minst like kjapp som M1 som er å finne i MacBook Air, Pro og Mac mini.

Første gang vi skrev om A14X var i august i fjor:

For å sette tallet 7480 poeng i GeekBench 5 i perspektiv, et tall som er teoretisk i skrivende stund, plasserer dette Apples nye toppbrikke nesten på samme nivå som Intel i9 9880H (over 8000 poeng).

ITavisen

“Da vi skrev variant av A14X er årsaken at Apple-kjenner Luke Miani sier at denne brikken ikke blir å finne i Mac-ene, ikke helt. Joda, brikkesettet for Mac blir basert på A14X, men det skal være snakk om ulik branding og høyere klokkehastighet for enda bedre ytelse. Med andre ord kan det tenkes den slår nevnte Intel-brikke, eller i det minste når over 8000 poeng i testverktøyet.”

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse