rtx3060betadriver
Nvidias beta-driver åpner for 100 prosent digitalvaluta-ytelse på RTX 3060 som opprinnelig hadde en sperre for å gjøre det enklere for gamere å handle kortet.

Annonse


Nvidia bekrefter de rotet det til, og det er ingenting de kan gjøre med det

Nvidia hadde tenkt å gjøre det lettere for gamere å handle RTX-skjermkort. Det gikk ikke helt etter planen.

Utvikleren får nok høre det nå

Det startet med RTX 3060-kortet med strupet graving etter digital-valuta, men så ble det denne uken lansert en beta-driver, og den hadde ingen sperre på plass.

Slik forklarer Nvidia det som skjedde:

“En utvikler inkluderte, ved en feil, kode for intern-utvikling som fjerner hash rate-begrensingen på RTX 3060 i visse konfigurasjoner. Driveren er fjernet”.

Nvidia

Nå er det ingen vei tilbake

Driveren er helt sikkert fjernet fra Nvidias servere, men det spiller selvsagt ingen rolle: nå er den sluppet løs og alle stor-sankere av digitalvaluta kan installere 470.05 uten å måtte bekymre seg for dårligere ytelse. Det er ingen muligheter for Nvidia å nekte kundene å installere driveren.

Annonse


GPU-produsenten gikk skråsikkert ut før beta-fiaskoen og meldte at dette ikke bare var en programvare-begrensning, men mer avansert enn som så. Mye mulig, men det spiller ingen rolle nå.

Mon tro om driveren også kan modifiseres til å støtte RTX 3080 ti som kanskje lanseres i april, og som etter planen også skal strupes?

Annonse


Annonse


Annonse