autohdrwindows
Du kan allerede nå få Auto HDR i over 1000 DX 11 og 12-spill.

Annonse


Få Auto HDR på over 1000 Windows-spill nå

Dev-kanalen tester nå Windows 10 21337.

Tester du nye Windows får Auto HDR nå med en gang

Den store nyheten i den kommende oppdateringen er Auto HDR som legger til HDR på spill som ikke støtter det selv, og det er snakk om mange: over 1000 titler vil bli støttet etter at Auto HDR debuterte samtidig med FPS Boost på Xbox Series X og S for ikke så mange dagene sine.

Microsoft avslører også et lite triks for å sammenligne SDR og HDR om du har to skjermer.

“Selv om noen studioer utvikler HDR for spill PC-er, så gir Auto HDR til PC SDR-spill HDR-bilde ved å utvide fargene og lysstyrken. Dette er en sømløs plattform-funksjon som gir deg en utrolig ny spillopplevelse som tar full bruk av din skjerm sin HDR-funksjonalitet.”

Microsoft

Slik aktiverer du Auto HDR: