Dette er Samsungs nye A-serie. (Ill: WCCFtech)

Annonse


I morgen lanseres Galaxy A52 og A72, men det meste er allerede lekket

Evan Blass har delt markedsførings-materiale for begge telefonene som avdekker mye av hva som kommer i morgen. På reklameplakatene kommer både enkelte spesifikasjoner og utseendet til telefonene frem, og noe av det som overrasker er hvor like de to modellene her.

5-kamera system

Begge får optisk bildestabilisator, A42 får et 64-megapikselkamera, 12 megapiksel ultravidvinkel, 5 megapiksel dybdesensor. Kameraspesifikasjonene for A72 mangler dessverre. Hva “3X optimal zoom” er uvisst, om det ikke er en skrivefeil for optisk zoom.

Begge telefonene ser ut til å komme med Infinity-O-panel, mens størrelsen varierer litt. A52 ser ut til å komme med 6,5″ skjerm, mens A72 får 6,7″. Batteristørrelsen varierer også fra 4500mAh til 5000mAh.

A52 ser ut til å få 6 GB RAM, 128GB lagring og mulighet for å utvide med minnekort, mens det foreløpig ikke er noe informasjon om A72s innmat. Begge ryktes å få IP67-sertifisering og høye oppdateringsfrekvenser i skjermene.

Pris og resten av spesifikasjonene får vi i morgen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse