gtaonlinelastetid
En fan av GTA Online fant feilen som gjorde det meget tregt å laste inn GTA Online på PC. Nå premieres personen med 10 000 dollar av Rockstar.

Annonse


GTA Online har lastet for tregt i seks år – nå blir det 70 prosent kjappere

GTA Online tar vanvittig lang tid å laste inn på PC – nå har en fan, og ikke Rockstar, funnet årsaken.

GTA Online-lastetiden kuttes snart med opp til 70 prosent

Det er en flaskehals-feil i forhold til CPU-en, som har ligget latent i seks år, som er årsaken til at det tar vinter og vår.

Personen som fant problemet, t0st, beviser på GitHub at dette er ekte vare, og at feilen er så ille at å rette den forbedrer lastetiden med opp til 70 prosent.

Rockstar sier nå at en offisiell feilretting er på vei, for fiksen lagt ut av t0st er visst ikke den beste for vanlige spillere – det er jo aldri lurt å tukle med filer som kommuniserer med Rockstars servere uansett.

Annonse


Dette sier Rockstar etter avsløringen

“Etter en grundig etterforskning, kan vi bekrefte at spilleren faktisk avslørte et aspekt av spillkoden knyttet til lastetider for PC-versjonen av GTA Online som kan forbedres. Som et resultat av disse undersøkelsene har vi gjort noen endringer som vil bli implementert i en kommende oppdatering.”

Vi har ventet i seks år, så vi kan sikkert vente enda noe lenger, og det må vi da Rockstar ikke lovte noen lanseringsdato for oppdateringen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse