Musk kaller NFT "forfengelighetstrofé. (Skjermdump: Elon Musk på Twitter)

Annonse


Musk kaster seg på NFT-bølgen med ny techno-låt

Den mye omdiskuterte Tesla- og SpaceX-grunderen selger en ny techno-låt som NFT. Det skrev Musk i en tweet i går.

Les også: Hvordan kjøpe Bitcoin

Selger en sang om NFT som NFT

Hvis vi skal stole på Musk denne gangen har han laget eller vært med å produsert en sang om det mye omtalte fenomenet NFT (Non-fungible token). Denne gangen går Musks humor ut på å lage en sang om NFT selges som NFT.

Hvordan man legger inn bud, eller når sangen kommer for salg er uvisst. Musk har ikke inkludert noen link i tweeten, og det er ikke klart hvilken plattform sangen vil selges på.

Annonse


I sangen synger en stemme “NFT for din forfengelighet.” Samtidig snurrer et digitalt trofe som i overført betydning gjenspeiler det du får når du kjøper en NFT.

Datamaskiner sover aldri. Det er verifisert, det er garantert.

NFT

NFTer bygger på Ethereums blokkjede og lar deg kjøpe rettighetene til et digitalt produkt. Identifikasjonen lagres på blokkjeden der den er synlig for alle som ønsker å se hvem som eier tingen.

I forrige uke skrev vi om at Jack Dorsey la ut sin første tweet for salg som NFT og at budene hadde oversteget 21 millioner kroner.

Les også: Hvordan kjøpe Ethereum

Om Musk synes NFT er et bra fenomen eller om han kaster seg på bølgen i ren harselas, er ikke godt å si. Kanskje dreier det seg om en god blanding. Rundt det gyldne trofeet snurrer “HODL”, et begrep fra kryptoverden som blir brukt om å holde på, og ikke selge kryptovaluta.

Listen er lang

Musk har som vane å gjøre alvor av ting som kan virke som spøk. I 2016 ble The Booring Company virkelighet etter at Musk gjorde alvor ut av en tweet fra morgentrafikken i Los Angeles.

Han hoppet også gladelig inn i et veddemål om at Tesla skulle ha på plass et 100 megawatt stort batteri i Australia innen hundre dager, hvis ikke skulle Australia få batteriet gratis.

Listen over kuriøse Elon-tweets er lang.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse