finn flipper zero
Flipper Zero kan koble seg til andre enheter på mange forskjellige måter. Finn nekter salg av enheten på sin markedsplass. (Ill: Flipper Zero/Kickstarter)

Annonse


Denne lille saken kan hacke smarthjemmet ditt

Flipper Zero er en liten sak som passer i lommen og som kan åpne NFC-baserte låser, hacke tilgangspunkter og sende tastaturkommandoer til uvitende bærbare og stasjonære.

Denne er hackernes drøm, og fin frykt

Den lille søte delfin-dingsen kan hacke de fleste systemer ifølge utviklerne gjennom RFID (radiofrekvens identifikasjon), radioprotokoll og ved å bruke GPIO-pins som kan kobles direkte til andre kretskort:

Koble til kretskort via GPIO. (Ill: Flipper Zero/Kickstarter)

I tillegg har den Blåtann, plass til MicroSD-kort, USB-C og infrarød

Flipper er designet med tanke på hverdagen. Den er robust, har parktiske knapper og en liten skjerm med bilde av en delfin som oppfordrer deg til å gå løs på dagens hacking.

(Ill: Flipper Zero/Kickstarter)

Delfinen Flipper gjør hacking til en lek, og minner deg om at hacking alltid skal være gøy.

Flipper Zero på Kickstarter.

Den monokrome LCD-skjermen er på 1,4 tommer og har 128×64 piksler, den har en D-pad med fem knapper, status-lys og en exit/tilbake-knapp.

Annonse


Flipper Zero trenger ikke annen hardware og får jobben gjort alene. Med den lille maskinen kan du lese og sende data til enkel nøkkelkort og simulere slike små nøkkelbrikker som brukes på enkelte sikkerhetssystemer.

(Ill: Flipper Zero/Kickstarter)

Produktet kom til gjennom Kickstarter og kan forhåndsbestilles for 200 dollar

Formålet med dingsen er selvfølgelig utforskning og læring, snarere enn innbrudd og tyveri. Men hva du bruker den til bryr ikke selskapet seg om.

Og om det faktisk er mulig å åpne for eksempel en garasjeport med moderne sikkerhetssystemer med Flipper Zero virker ikke helt sannsynlig. Gøy er det uansett.

Og ikke minst er det imponerende at de har klart å pakke så mange funksjoner inn i en enhet på størrelse med en lighter.

Flipper Zero har allerede fått inn over 40 millioner kroner på Kickstarter fra nesten 38 000 støttere. Målet var 500 000 kroner.

(Ill: Flipper Zero/Kickstarter)

Annonse


Annonse


Annonse