appleeuropa
Apple ønsker å utvikle enda mer avansert teknologi i München og skal derfor bruke 10 milliarder kroner i en treårsperiode for blant annet å forbedre 5G-batteri-effektivitet.

Annonse


Apple gjør München til sin teknologi-hovedstad i Europa – skal bruke 10 milliarder kroner

Apple storsatser i Europa.

Apples forbrukerteknologi utvikles allerede delvis i Europa

Det er allerede kjent at EU ønsker å utvikle egen teknologi, og nå satser altså Apple på teknologi som skal inn i fremtidige Apple-produkter:

Apple vil gjøre München til sitt Europeiske Silicon Design Center, og skape hundrevis av nye arbeidsplasser og et nytt toppmoderne anlegg med fokus på tilkobling og trådløs teknologi. München er allerede Apples største ingeniørknutepunkt i Europa, med nærmere 1500 ingeniører fra 40 land som jobber innen en rekke områder, inkludert strømstyringsdesign, applikasjonsprosessorer og trådløs teknologi.

Dette uttaler Tim Cook

“Jeg kunne ikke være mer begeistret for alt vårt tekniske ingeniørteam i München vil oppdage – fra å utforske de nye mulighetene til 5G-teknologi, til en ny generasjon med teknologi som gir kraft, hastighet og tilkobling til verden. München har vært hjemmet til Apple i fire tiår, og vi er takknemlige overfor dette samfunnet og Tyskland for å være en del av reisen vår”.

Apple påpeker i pressemeldingen at de i 2015 åpnet Bayern Design Center. Der jobber det nå mer enn 350 ingenører som i starten jobbet med å forbedre effektiv strømhåndtering i brikker. “De har vært kritiske til Apple satsing for å levere flere slike brikker. Teamene har skapt spesialdesignede brikker for å levere bedre ytelse og effektivitet for iPhone, iPad, Apple Watch og Mac med M1-brikke. I løpet av det siste tiåret har Apples innovasjon i energi-effektivitet redusert energien produktene bruker, i snitt, med 70 prosent”.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse