applearvrkonsept
Apples AR/VR-hodesett er laget for underholdning, men vil også kjenne igjen objekter i den virkelige verdenen. Konsept: Antonio De Rosa

Annonse


Stor Apple-avsløring avslører et avansert underholdningssystem

Ming-Chi Kuo har haugevis av avsløringer for tiden.

Enda flere spennende avsløringer

Søndag skrev vi om Kuos rapport i forhold til AR/VR hodesettet til Apple som kommer neste år, mens AR-brillene, eller Apple Glass som de omtales som, visstnok ikke er markedsklare før tidligst 2025.

Kjipt er det brillene ikke kommer før om fire år, men Kuo mener nå at VR-brillene blir langt billigere enn en Mac Pro: 1000 dollar er prisen han mener Apple sikter seg inn på. Kuo omtaler det som produktet med et “hjelm-design”, og at prisen altså vil ligge på rundt det samme som en iPhone Pro.

Sjekk ut dette snasne Apple Glass-konseptet:

Largan Precision skal levere delene til Apples VR/AR-hodesett

Nå har Kuo flere opplysninger om det spennende hodesettet. Apples håp er at det skal bli en underholdningsrevolusjon og bake inn teknologien i Apple TV+ og sikkert Apple Arcade.

Kuo beskriver et produkt som har hele 15 kamera-moduler, der åtte av dem dedikeres til AR video-opplevelser. Som vi tidligere har nevnt kan det males et mer komplett bildet nå som vi vet at selskapet har handlet VR-underholdningsselskapet NextVR som leverte direkte-sport til VR-hodesett.

En av kameraene er til for å registrere omgivelser slik at objekter plasseres korrekt i det virtuelle miljøet. De resterende seks kameraene låser opp muligheten for “innovativ biometri” som Kuo beksriver det som, men uten å gå i detaljer.

Slik reklamerte NextVR for løsningen før de ble slukt av Apple:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse