iphone14periskop
Apple har planer om å stor-oppgradere zoom-mulighetene i iPhone, men ikke før neste år.

Annonse


iPhone 14 får et vanvittig kamera som Galaxy S-serien

iPhone-serien som lanseres i 2023, eller i det minste Pro-modellene, utstyres med periskop som Galaxy S.

Planene for 2021 og 2022 begynner å spikres

Kuo omtaler kamera-systemet som et med “periskop telefoto”, men går dessverre ikke i noen flere detaljer.

Kuos tidligere rapport pekte på en lansering med et slikt system allerede neste år, men det skjer visstnok ikke likevel; nei, sjokkerende er det på ingen måte at ting dyttes frem. Det er vi rimelige vante med.

Det er ingen overraskelse at Apple ønsker å bedre zoom-mulighetene. Ok, så er det kanskje ikke så nyttig som vidvinkel i de fleste sammenheng, men faktum er at konkurrentenes fortrinn begynner å bli så store på dette området at Apple ikke kan overse det lenger.

Annonse


iPhone 13 får 120Hz-skjerm:

FaceID skal krympes mye

Analytikeren har mer å dele om årets modeller, sånn rent bortsett fra kameraene.

iPhone 13-serien oppgraderer FaceID-teknologien til å bruke plastikk i stedet for glass. Om dette blir en oppgradering for eierne i form av enda kjappere, og smartere analyse av ansiktet, eller om dette kun sparer Apple for penger, er foreløpig uvisst.

Årets Pro-modeller får i tillegg et oppgradert telefoto-system.

Kuo har allerede nevnt at 2022-modellene dropper FaceID-designet slik vi kjenner det i dag, og i stedet slipper unna med en liten sirkel for å utføre sikkerhets-analysen. I tillegg nevnes det et “unibody kamera-system” for disse. Dette vil hjelpe å kutte størrelsen på front-kameraet, noe som igjen muliggjør et mindre FaceID-avtrykk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse