Skal Tesla vise frem solpaneler på Cybertruck? (Ill: Tesla)

Annonse


Tesla skal vise frem oppdatert Cybertruck i andre kvartal

Tesla viste frem Cybertruck i november 2019, men den svære futuristiske bilen er ikke forventet i produksjon før sent i år. Tidligere har Musk uttalt at Tesla er “heldige” om ikke bilen blir utsatt.

Nå avslører Musk at Tesla skal vise frem en oppdatert versjon av den elektriske pickup’en i neste kvartal

Tesla har for vane å levere produkter som er tett opp mot det de har lovet, og derfor forventer man ikke større endringer. Faktisk sa Musk i oktober at Cybertruck vil bli bedre enn det de viste frem.

(Ill: Tesla)

Forbedrede luftdempere kan være en av oppgraderingene. Oppdateringene kan også inkludere solpaneler som skal kunne gi bilen 24 ekstra kilometer rekkevidde. Tesla har også vurdert å gjøre hele bilen mindre, men de planene ble skrotet av Musk i mai 2020.

Musk legger også til at pickupen blir produsert i Teslas Gigafactory i Texas og at fokuset nå ligger på å komme i gang med produksjonen:

Bilen skal etter planen også få to ekstra modeller med fetere spesifikasjoner som får mellom 480 og 800 kilometer rekkevidde og doble og tredoble motorer.

Disse modellene skal ifølge ryktene begynne på 49 000 dollar. Hva utgangsprisen blir i Norge er usikkert, men tar sammenligner vi andre amerikanske Tesla-priser med norske, kan vi forvente oss noe mellom 500 000 og 600 000 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse