imacm1
Med en panel-overgang er det ikke så altfor vanskelig å koble Mac mini M1 til iMac-skjermen, men ingen av portene vil fungere. Bilde: Luke Miani/YouTube

Annonse


Han ble så lei av å vente på Apple at han bygde sin egen iMac med Apple Silicon

Vi venter og venter på Apple iMac med Apple Silicon.

Hvordan klarte han dette?

Hva er greia med at det tar så lang tid, har ikke selskapet bare tenkt å kaste inn M1-brikker inn i det samme designet? Det er to muligheter her: enten så lanserer de iMac med nytt design og M1, eller kanskje så lanserer de med M1X (eller hva navnet blir for annet enn laptoper) – kanskje gjør de begge deler? Det vil i så fall forklare ventetiden.

Uansett hva som er årsaken så tok YouTube-er Luke Miani saken i egne hender og gjorde det før alle andre, en iMac med M1-brikke:

Portene fungerer ikke, men så er denne hacken enklere enn det høres ut som

Har han loddet hovedkort? Hvordan i all verden klarte han det? Det er det morsomme: han plasserte en Mac Mini M1 inne i iMac-en fra 2011.

Annonse


Det er ikke alt som fungerer som det skal, WiFi og Bluetooth er ikke helt stabilt, og ingen av portene fungerer.

Du kan faktisk gjøre dette selv. Har du en eldre iMac, men en splitter ny Mac mini M1? Da er hemmeligheten å bruke et “Display Converter Board” for 2011 27″ iMac-en, et produkt som kan handles på eBay. Det lønner seg også med et knippe verktøy, som dette fra iFixit eller lignende:

Annonse


Annonse


Annonse