Annonse


Nintendo Switch 2 lanseres i år med større skjerm

Det er store nyheter fra Bloomberg etter at det forrige måned blusset opp rykter rundt en Nintendo Switch 2 med DLSS-teknologi.

Nintendo Switch ble lansert mars 2017 – det er tid for oppfølgeren

Nå melder avisen at konsollen lanseres i år med et større Samsung OLED-panel i stedet for dagens LCD-teknologi som bruker mer strøm.

Det er snakk om en 7″ 720p skjerm – produksjonen av panelene skal visstnok starte opp i juni. Dette er en økning fra dagens 6,2″, men med samme oppløsning.

Dette avslører kilder som ikke ønsker å bli navngitt da dette er intern kommunikasjon. Det er virker som Bloomberg føler seg sikre at informasjonen stemmer.

Annonse


Nintendo Switch har vært en braksuksess fra første dag, uten tvil grunnet de mange måtene å spille på, som også er sosiale. Bilde: Nintendo

Switch 1 har mindre RAM enn de fleste mobiler

Nintendo snakker aldri om fremtidige produkter, men presidenten for selskapet, Shuntaro Furukawa, uttalte så sent som forrige måned at de ikke har planer om en ny Switch “snart”. Vel, det er jo mulig at han mener julen ikke er så nærme i februar, og det stemmer jo.

Det foreligger ingen tekniske detaljer utover dette, for eksempel hvor mye kraftigere den blir koblet til TV-en. Switch har kun 4GB RAM og en Nvidia 256 Maxwell GPU.

Det er imponerende hva de får til med denne konsollen, for CPU-en er en ARM 4 Cortex-A57 som kun kjører på 1,02 GHz.

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse