Drømmehuset fortjener en 110" TV på veggen. (Ill: Samsung)

Annonse


Samsungs nye 110″ koster 1,3 MILLIONER kroner

På gårsdagens virtuelle arrangement viste Samsung frem sin nye produktserie for 2021. Nå kommer MicroLED-TVer som skal passe i stuen med det Samsung sier er fantastisk bildekvalitet.

Vi tviler ikke, men hvem som har råd vet vi ikke

110″ MicroLED koster nemlig på 170 millioner koreanske won som tilsvarer rundt 1,3 millioner kroner

MicroLED TVene til Samsung kommer i størrelsene 110″ og 99″ og en 88″ senere i høst. En 76″ er også tiltenkt. Skjermene kan splittes i fire og vise fire kilder samtidig. Med andre ord kan du se fire fotballkamper samtidig på samme TV.

Neo QLED

Samsungs Neo QLED er mer egnet for hvermannsen. Med en Neo Quantum Prosessor og  Quantum Mini Led som er kun 1/40 del av størrelsen til konvensjonelle lysdioder har TVene “ultrafin lysstyring”.

Annonse


Samsung Neo QLED skal passe for de fleste hjem og interesser. (Ill: Samsung)

“Med dype svarttoner, sterk lysstyrke og oppskaleringsteknologi som er smartere enn noen Samsung TV noensinne, leverer Samsung Neo QLED et ultrarealistisk bilde – enten du ser på en fotballkamp eller spiller på en av dine spillkonsoller.”

Neo QLED skal gjøre spill bedre, gjøre bildet klarere og støtter AMD Freesync Pro for både PC- og konsoll.

“I tillegg vil Samsungs nye Game Bar hjelpe spillere med raskt å overvåke kritiske aspekter ved spillet. Du kan bruke den til å få tilgang til Samsungs Super Ultrawide Gameview, som gir en ultrabred bildeforhold – som tradisjonelt bare er tilgjengelige på spillmonitorer.”

Samsung Neo QLED TVer med 8K kommer i 65″, 75″ og 85″, mens 4K-modellene kommer i et bredere utvalg fra 50″.

The Frame

“Rammen” som lenge har vært et populær TV fra Samsung, kommer med nye tilpasningsmuligheter i år.

Samsung har gjort rammen slankere enn noensinne: kun 24,9 millimeter tykk, omtrent samme dybde som en faktisk bilderamme.

The Premiere

Samsung lanserer også ny projektor.

“For de som savner kinoopplevelsen, representerer The Premiere, bransjens første trippel laserprojektor med 4K-oppløsning, det neste steg innen hjemmekino.

Tradisjonelle projektorer kan være klumpete og vanskelige å sette opp – og selv om de tilbyr en stor skjerm, er oppløsningen noen ganger langt ifra hos en vanlig TV.”

Senere i år vil Samsung tilby rullbare skjermer optimalisert for projektoren.

Annen snacks

I 2020 kom Samsung med en utendørs TV kalt The Terrace med IP55-klassifisering mot vann og støv. I år kommer The Terrace Full Sun.

Samsung lanserer også Samsung Interactive Display FLIP som er en 75″ skjerm du kan skrive, tegne og redigere på. Denne passer inn i klasserommet, på kontoret eller hjemme.

“Med optimalisert 4K-bildekvalitet og lettlest grafikk kan et team på opptil 20 arbeide samtidig og synkronisere personlige enheter for sanntidsinnholdsdeling.”

I tillegg lanserer Samsung en ny soundbar, Q950A som er bransjens første med 11.1.4-kanallyd

“Den nye Bass Boost-funksjonen lar brukerne legge til “mer boom” med et enkelt klikk. For de som vil spille musikk fra sine mobile enheter, gjør Tap Sound det så enkelt som å tappe lett med mobilen mot soundbaren.”

En ny utgave av den vanvittige spillskjermen G9 er også på vei. Denne gangen med Quantum MiniLED-panel.

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse