Nå kan du og kollegene dine bli med å konkurrere i CS:GO, Rocket League og FIFA. (Ill: Florian Olivo)

Annonse


Nå kan du og kollegaene bli med i Telias esportliga

Nå som voksne ikke skal drive kontaktidrett, foreslår Telia at norske bedrifter skal slenge seg på esportbølgen og melde seg på Telialigaen Bedrift.

Telia og Good Game starter liga

Esport vokser og Telialigaen er Europas største nasjonale esportliga. Nå starter Telia og Good Game en egen liga for bedrifter og gjennom syv kvelder i mars og april kan de konkurrere om hvem som er den beste bedriften i Norge i e-sport.

Jon Christian Hillestad, direktør Telia Bedrift

– Vi tror det er flere som kjenner litt på at de gjerne skulle hatt et aktivitetstilbud sammen med kollegene. Samtidig får stadig flere øynene opp for gaming, og å spille sammen som bedriftslag er veldig gøy og sosialt.

Jon Christian Hillestad, leder for bedriftsmarkedet i Telia Norge.

Påmeldingen er gratis og Telia oppfordrer alle bedrifter til å stille flere lag.

De innledende rundene foregår i mars og april og sluttspillet skjer i mai. Spillene som konkurreres i er Counter-Strike GO, Rocket League og FIFA.

Annonse


Telia og e-sportselskapet Good Game inngikk i 2019 et langsiktig samarbeid med mål om å utvikle et nordisk konsept og satsing innen e-sport. Totalt deltar over 4.000 e-sportsutøvere i Telialigaen, som er organisert i seks divisjoner. Årlig arrangeres det over 10.000 kamper i ligaen.

– Vi tar med oss våre erfaringer som Norges proffeste e-sportarrangør når vi nå starter Telialigaen Bedrift, så jeg er bombesikker på at dette blir en god opplevelse for alle som melder seg på.

Påmeldingsfristen er 15. mars og du kan melde laget ditt på her.

Kilde: Telia Norge

Annonse