iphonefold
iPhone 13 med 120Hz-panel kommer i år. "iPhone Fold" ventes i 2023. Bilde: ConceptsiPhone

Annonse


iPhone 13 får 120Hz-panel, han er helt sikker

Apple skal utstyre årets iPhone 13-modeller med 120Hz ProMotion-panel.

ProMotion-panel er for lengst tatt i bruk iPad Pro-modellene.

LPTO (“low-temperature Polycrystalline Oxide”) panel i iPhone 13

Først og fremst: det er ikke snakk om designendringer i år, naturlig nok – det er heller ingen planer om å endre størrelsene på mobilene. Det skal trolig lanseres fire (om de ikke dropper mini-en som har solgt dårligere enn forventet), men samme panel-størrelser.

Det var skuffende for mange at 120Hz ikke ble å finne i 12-serien da høy oppdateringsfrekvens har vært en greie på Android-mobiler i noen år, og man behøver ikke handle de dyreste for å få en mer behagelig opplevelse.

At årets modeller blir noe tyngre er ikke umulig, da panelet kanskje vil kreve mer strøm. Det vil i så fall bety en skikkelig tung iPhone 13 Pro Max.

Annonse


“Pixel Fold” kommer kanskje allerede i år:

Hva med iPhone 14?

Vi kan allerede nå litt lenger frem i tid, til høsten 2022. Planen er nemlig å droppe FaceID-området og i stedet gå for et sirkulært design når Apple klarer å presse all teknologien på et mindre areal. Det er mulig samtlige modeller utstyres med dette, men kun om masseproduksjonen går etter planen.

Interessant er det også at frontkameraene får autofokus neste år, og for første gang.

Apple gir visstnok ikke opp iPhone SE, for planen er å lansere tredje generasjon neste år. Den får samme panel, 4,7″, men med 5G (en virkelig billig iPhone med 5G vil nok hjelpe med å øke 5G-utbyggingen) og kjappere innmat.

“iPhone Fold” er trolig et 2023-produkt

Det er jo også en ganske så stor evolusjon, om ikke revolusjon, og det er selvsagt brettemobiler vi sikter til. Kuo har trua på en lansering av en “iPhone Fold” i 2023, altså om to år.

Dette er naturlig, da Apple aldri er først med noen ny teknologi, inkludert 5G, men venter på at teknologien er god nok.

Det er ikke lenge siden vi skrev om brette-iPhone, så det er definitivt noe på gang.

Brettbare mobiler har ikke tatt av i markedet enda, og en av de største årsakene er nok pris og det faktum at de er litt for store enda.

Kilde:
AppleInsider

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse