laptopframework
Framework er selskapet til en tidligere Oculus-utvikler. I sommer debuterer han med egen maskinvare: laptoper der man kan skifte ut maskinvaren.

Annonse


Folk har ønsket seg en slik laptop så lenge vi kan huske

“Tiden har kommet for forbruker-elektronikk som er designet for å vare, uten å go slipp på god ytelse, kvalitet og stil.

Oppdatert,

Det er bare CPU og GPU du ikke kan tukle med

Det proklamerer Framework, et selskap (fra en tidligere Oculus-utvikler, Nirav Patel) vi aldri har hørt om før, men som nå plutselig kommer på banen med det som ligner veldig på en MacBook, men som tillater ting Apple ikke ønsker du skal gjøre selv, men de helst vil ta seg av (i bytte mot en god del penger i de fleste tilfeller). Maskinen har også en personvernbryter.

Her er noen spesifikasjoner, inkludert meget fremoverlente egenskaper som WiFI 6E og en NVMe PCIe 4 x 4 M2.2280 SSD-brikke som kan oppgraderes!

Annonse


Ikke bare det, men selv Tiger Lake CPU-ene med Intel Xe-grafikk kan oppgraderes “med et nytt hovedkort” fra Framework.

Du kan altså ikke bare skifte ut CPU-en, i det minste er det slik vi forstår det. Modellene leveres for øvrig med i5-1135G7, i7-1165G7 eller i7-1185G7.

Salget av maskinen starter sommeren i år, men fordi disse holder til i USA og nettopp har startet opp, tviler vi på internasjonal shipping, men kanskje.

Glem dongler, på denne skifter du ut hele porten:

Kilder:
Engadget
Framework

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse