Annonse


Playstation 5 får nytt VR-hodesett

Sony sier at det nye VR-hodesettet, som kun er for Playstation 5, leverer dramatiske ytelses- og interaktivitets-forbedringer.

Krever kun en kabel

“Vi tar med oss hva vi har lært fra lanseringen av PS VR på PS4 til å utvikle et neste-generasjon VR-system som forbedrer alt fra oppløsning til FoV samt tracking og input. Hodesettet kobles til PS5 med en ledning for å gjøre oppsettet enklere og for samtidig å levere en ytelse med god visuell kvalitet”, melder Sony i blogg-innlegget.

Sony nevner så en ny VR-kontroller som låner funksjoner kjent fra DualSense “i tillegg til et fokus på ergonomi”. Selskapet sier at dette kun er en av tingene de skal forbedre for å “matche vår visjon for en helt ny generasjon VR-spill og opplevelser”.

Playstation 5 VR lanseres ikke i år

Samtidig bekrefter de at lanseringen ikke vil finne sted i år, men at “utviklersamfunnet har startet utviklingen med å skape nye verdener for deg som du kan utforske i VR”.

Annonse


Sony skal dele mer informasjon senere. Kommende VR-spill til dagens generasjon som nevnes i pressmeldingen er After The Fall, Sniper Elite VR og Humanity.

Kilde:
Sony

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse