applemacbookprohdmi
Apple går tilbake til før 2016 da deres MacBook Pro-maskiner ble levert med HDMI og SD-kortleser. Det meldes også at de nye MacBook Pro-maskinene skal leveres uten TouchBar.

Annonse


Hevder utrolig nok Apple bringer tilbake dette

Ming-Chi Kuo og Mark Gurman melder begge at SD-kortleseren vender tilbake i de helt nye M1X MacBook Pro-modellene som lanseres i andre halvdel i år.

Apple fjernet SD-kortleseren fra MacBook Pro i 2016

Bloombergs Gurman meldte dette forrige måned, og nå backer Kuo opp dette med å bekrefte ikke bare den nå gamledagse, men stadig brukte SD-kortleserporten og HDMI.

Trådløs HDMI (“Intel Wireless Display”) skulle liksom ta over på laptoper, men Intel klarte aldri å skape noen populær standard av funksjonen. Intel og Apple har jo tidligere samarbeidet om standarder, det er bare en tanke.

Kuo melder igjen det vi har hørt tidligere, at det er snakk om en dramatisk oppgradering denne gang, også hva angår innmaten som får M1X, en brikke som har lekket allerede.

Lekkasjen er ikke bekreftet, det er umulig på det nåværende tidspunkt, men virker troverdig nok til å rapportere om igjen:

Annonse


iMac får helt nytt design og kanskje den nye Apple Silicon-brikken

Gurman har også noe ferskt å melde om iMac som trolig vil hente design-inspirasjon fra Apples Pro Display XDR og med tynnere rammer. Det nevnes et M2-brikkesett og ikke M1X, men det kan godt hende det kommer to nye, og at X-serien er for portable enheter.

Lanseringen skal finne sted på tampen av året.

En iMac med ARM M1X eller M2-brikkesett og Pro Display XDR-designet vil ikke være dumt:

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse