Musk har ment at markedet har vært i overkant høyt. (Ill: Daniel Oberhaus/Flickr)

Annonse


Etter dagens kryptofall er ikke Elon Musk lenger verdens rikeste mann

Elon Musk og Jeff Bezos kniver stadig om hvem som har den største formuen. Etter at Elon Musk tvitret at Bitcoin-verdien virket høy på lørdag har kryptomarkedet fått en kraftig nedgang.

Denne artikkelen inneholder reklamelenker.

Les også hvordan kjøpe kryptovaluta eller hvordan kjøpe Bitcoin

Idag falt også Tesla-aksjen med 8,6 prosent og noe som utgjør et innhogg på nesten 130 milliarder kroner i Musks nettoverdi

Tesla har investert nesten 13 milliarder kroner i Bitcoin. Musk bekreftet også i en tweet i går at Tesla har fjernet Model Y med standard rekkevidde fra nettbutikken, en versjon av bilen som selskapet tidligere har sagt at de ikke ville produsere siden rekkevidden ville være “uakseptabelt lav”.

Annonse


Likevel lanserte de bilen, men nå er den ikke lenger tilgjengelig i Teslas nettbutikk

Musk sier i en tweet at den vil være tilgjengelig, men “off the menu”. Forvirrende. Det kan også ha spilt inn på dagens Tesla-kurs.

Musk tok over for Jeff Bezos som verdens rikeste etter at SpaceX hentet 850 millioner dollar tidligere i måneden. Etter det var selskapet verdijustert til 74 milliarder dollar, 60 prosent mer enn i august.

Aksjemarkedet har gjevnt over fått en korreksjon og det har truffet verdens rikeste hardt. Asias rikeste, Zhong Shanshan ble for eksempel 5,1 milliarder dollar fattigere.

Kilde:
Bloomberg
Electrek

Annonse