Her detter vinduet i bakken av seg selv. (Ill: InsideEvs)

Annonse


Se bakvinduet til Tesla Model 3 falle ut av seg selv på motorveien

I en fersk video filmet med bilens eget kamera faller et bakvindu uprovosert ut av en Tesla Model 3 SR+ 2019-modell.

Oftest brukes bilens kameraer til å avsløre innbruddstyver og analysere ulykker, men i dette tilfellet ble kamerastrømmen brukt som bevis for å overtale Tesla til å reparere bilen under garanti:

Dette skal ikke skje

Likevel har Insideevs.om rapportert om flere Tesla-ruter som knuser spontant på Model 3 – biler siden mars 2020. Men dette er første gangen en rute knuser av seg selv i høy fart.

Sjåføren, Julie McCuen sier at det heldigvis ikke var andre biler i umiddelbar nærhet av bilen da det skjedde. I videoen ser man at bilene bak akkurat rekker å svinge unna for ikke å kjøre på den knuste ruten.

Annonse


“Jeg hørte det sprekke bak meg, og når jeg snudde meg så jeg at hele ruten var knust. Jeg begynte å sakne farten, men så traff jeg en hump i veien da jeg skiftet fil, og det var nok til at ruten falt ut på motorveien.”

– Julie McCuen

Tesla nektet å betale

Etter ulykken kjørte McCuen til Teslas service-senter i Santa Ana for å reparere ruten. Men Tesla nektet å reparere skaden under garanti. Da kom Teslacam ironisk nok til unnsetning. Ifølge McCuen var Tesla motvillige til å erstatte ruten samme dag. Men da hun nektet å forlate stedet uten bilen, gikk de med på å reparere.

Historien er ikke i favørs Teslas omdømme som allerede har rykte på seg for å ha levert mye dårlig kvalitet på modellene sine opp igjennom.

Tidligere i februar snakket Musk ut om den labre kvaliteten på Tesla Model 3:

Julie McCuen har dårlig erfaring med Teslas service-sentere fra før. Da hun kom for å fikse ruten hadde hun allerede vært på Santa Ana Service Center tre ganger tidligere.

Kilde: InsideEvs

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse