nintendoswitchavsløringer
Nintendo skal snakke om kommende spill som lanseres i første halvdel i år til Switch i kveld klokka 23:00.

Annonse


Dette avslørte Nintendo

I kveld er det duket for 50 minutter med Nintendo Direct.

Oppdatert,

Nintendo offentliggjorde Zelda: Skyward Sword HD og Outer Wilds for å nevne noen.

Skal Nintendo avsløre den store Zelda-oppfølgeren?

Under disse sendingene snakker selskapet om spill som allerede er lansert (Supe Smash Bros. Ultimate etc.), men lover denne gang og også snakke om nye spill som lanseres til Nintendo Switch i første halvdel i år.

Zelda er jo 35 år, så det er godt mulig det kommer en “remaster” eller to, men først og fremst er jo alle gira på å se oppfølgeren til kritikerroste “Breath of the Wild” som var den viktigste lanseringstittelen da Switch ble lansert mars 2017.

Vi ser ikke på det som veldig sannsynlig at de snakker om denne oppfølgeren riktig enda – det gir nok mer mening i andre halvdel da vi regner med en lansering av dette potensielle spillet nærmere juletider.

Les vår ferske test av Super Mario 3D World + Bowser’s Fury:

Annonse