Annonse


UTSOLGT: dette er Xbox sitt nye hodesett med spesial-maskinvare

Microsoft har lansert Xbox Wireless Headset, et helt nytt et til Xbox Series X|S og One.

Dette er Xbox Wireless Headset

Hodesettet har god støtte for surround: Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone: X.

Microsoft har ikke bare kopiert andre hodesett, men faktisk inkludert spesialdesignet lyd-maskinvare som faktisk hjelper Xbox-en ved å ta over lyd-jobben, noe som “dramatisk forbedrer kvaliteten og ytelsen”. Hodesettet lades med USB C.

Om batterilevetiden sier Microsoft man kan lade i 30 minutter for fire timer batterilevetid. Tre timer lading gir opp til 15 timer dvaletid.

Annonse


Forhåndssalget har startet.

Salget av disse starter 16. mars, og prisen er 1099 kroner.

Dette sier Microsoft om hodesettet – merk at app-støtte for Windows 10 kommer senere:

“Spill høyt og tydelig med det trådløse Xbox-hodesettet, og omgi deg med romlige lydteknologier, inkludert Windows Sonic, Dolby Atmos og DTS Headphone:X. Automatisk demping og taleisolasjon reduserer bakgrunnsstøy og gir mulighet for krystallklar chat.

Den fleksible, lette designen med justerbar hodebøyle sikrer komfort under lange spilløkter, og de roterende betjeningsknappene på øreklokken sørger for rask og intuitiv volumjustering og balansering av spill/chat. Koble direkte til konsollen din med trådløs Xbox-radio uten behov for maskinvarelåser, kabler eller basestasjon. Finjuster hodesettet med appen Xbox Tilbehør for å få ønsket lydopplevelse. Koble til mobilenheten med Bluetooth® for å lytte til musikk eller chatte når du er på farten.*”

* Lyden kan tilpasses via appen Xbox Tilbehør for Xbox Series X|S og Xbox One. Appstøtte for Windows 10 kommer i fremtiden. Enkelte talechatfunksjoner krever Xbox Game Pass Ultimate eller Xbox Live Gold (medlemskap selges separat). Dolby Atmos og DTS:X: kan kreve flere kjøp, appnedlastinger og støttet maskinvare.

Batteritiden varierer betydelig i forhold til avstand fra konsollen, ekstra tilbehør, bruk og andre faktorer. Testing utført av Microsoft ved hjelp av førproduksjonsenheter.”

Microsoft skal oppdatere dem fortløpende

Fordi hodesettet har Microsoft-maskinvare i seg, kan man styre hodesettets innstillinger fra Xbox Accessories-appen.

“Vi vil at det skal være tilfredsstillende når du bruker dem og at du føle all glede du kan oppleve når du spiller. Vi er også entusiastiske over å kunne legge til mange unike funksjoner som ikke finnes i trådløse hodetelefoner i dag – dette også med tanke på å utvikle produktet over tid med oppdateringer.”

Kilde:
Xbox