Microsoft Surface Pro 7+ er laget for næringslivet. (Skjermdump: Microsoft)

Annonse


Microsoft Surface Pro 8 kan komme iår likevel

I januar overrasket Microsoft mange ved å lansere Surface Pro 7+. Det har vært ryktet at Surface Pro 8 kunne lanseres så tidlig som forrige høst, uten at det skjedde. Surface Pro 7+ er et 2-i-1-nettbredd rettet fullstendig mot næringslivet med høyere ytelse enn forgjengeren og bedre sikkerhetsegenskaper.

Dessverre for mange kom det ingen forbrukerorientert Surface Pro 8

Men nå går ryktene atter en gang om at Surface Pro 8 er på trappene. Grunnen til at Surface Pro 7+ ble lansert for næringslivet alene, kan være at at Microsoft rydder plass for Surface Pro 8. Skal vi tro ryktene denne gangen, kan nettbrettet komme til å bli lansert i høst.

Ifølge kilder som skal ha innblikk i Microsofts innovasjon, vurderer selskapet fortsatt endringer i designet og kanskje får oppfølgeren mindre rammer som mange nok hadde håpet at Surface Pro 7+ skulle få.

Det ryktes også om en oppfølger til Surface Laptop 3. (Ill: Microsoft)

Det skal være snakk om mindre kosmetiske endringer og bedre innmat i Surface Pro 8 enn i forgjengeren Pro 7. En ny firekjerners Intel-prosessor skal være på plass og konfigurasjoner med opptil 32 GB RAM.

Surface Laptop 4

I tillegg kan det hende man ser Surface Laptop 4 om ikke veldig lenge. Laptopen ble nylig observert gjennom Bluetooth-sertifisering i USA. Denne kan komme så tidlig som i april og få samme design som Surface Laptop 3.

Annonse


Ifølge lekasjer vil Surface Laptop 4 komme med Bluetooth 5.1, Wi-Fi 6 og Ryzen-prosessorer. Men foreløpig er ingen av ryktene bekreftet.

Kilde:
PhoneArena
WindowsLatest

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse