Apple kan ha valgt å gå for kamskjell-varianten. (Ill: Concepts iPhone/YouTube)

Annonse


Slik kan Apples første brettbare telefon bli

Det har lenge vært ryktet at Apple jobber med en brettbar telefon og at de til nå har testet to forskjellige mulige design. Men nå ser avgjørelsen ut til å være tatt, skal vi tro Jon Prossers siste rykte.

Apple skal ha vurdert om telefonen skal få en formfaktor som bretter seg innover som en bok, eller oppover som et kamskjell.

I det hele tatt ser Apple ut til å ha vurdert design som ligner begge de brettbare variantene til Samsung, Z Fold 2 og Z Flip.

Ifølge siste episode av Front Page Tech, Prossers YouTube-show skal Apple ha bestemt seg for det siste. I tillegg til designet virker det som at Apple har bestemt seg for å slippe telefonen i mange forskjellige “morsomme” farger.

Kan bli billigere enn antatt

Med andre ord kan det se ut som at Apple retter produktet mot massene og at telefonen kanskje blir billigere enn først antatt.

Annonse


Samsungs brettbare telefoner koster fortsatt svimlende 23 000 og 16 000 og hvis Apple klarer å plassere seg under det, kan telefonen komme til å bli populær.

Hvorfor Apple har valgt å gå får kamskjell-varianten vet man ikke, men kanskje det har å gjøre med at Apple har tradisjon for å ikke lage så store telefoner. En slik variant kan ta lite plass i lommen, samtidig som den kan få en skjerm i full størrelse. En Z Fold – variant ville derimot bli sammenlignet med iPad, noe Apple sannsynligvis ønsker å unngå.

Telefonen kan komme allerede neste år, om Prosser har rett. Men mye kan skje, og før vi har noe mer håndfast er det bare å sitte stille i båten.

Ville du kjøpt en brettbar iPhone?

Kilde: Toms Guide

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse