Mate X2 kan komme til å brette seg innover og ikke utover. (Ill: Huawei)

Annonse


Huawei tar helomvending med sin neste brettbare

Ifølge et innlegg på Huaweis offisielle side på Weibo skal selskapet lansere nye Mate X2 senere 22. februar. Oppfølgeren blir sannsynligvis en større oppgradering enn Mate Xs, som lignet mer en oppdatering av originale Mate X.

I bildet som er lagt ut hinter Huawei om en skjerm som bøyer seg andre veien enn på de forrige modellene, noe som kan tyde på at Huawei har bestemt seg for å gå i samme retning som Samsung gjør med Galaxy Fold-serien.

Men bildet kan også tolkes slik at Huawei har klart å få skjermen til å bøye seg 360 grader

Om vi skal tillate oss å spekulere litt, kan bildet også bety at Huawei har klart å få skjermen til å brettes begge veier uten at slitasjen blir for stor. Det hadde selvfølgelig vært det aller tøffeste.

Men det er dessverre ingenting som tilsier at det kommer til å skje. Derimot ryktes det at telefonen kommer med fire kameraer med et hovedkamera på 50 MP hovedkamera.

Annonse


I februar kjente vi på Mate Xs:

Foreløpig er det ikke mye annet å si om Huawei Mate X2, annet enn at den sannsynligvis kommer med samme Kirin 9000 prosessor som er i Mate 40 Pro, og at den dessverre ikke får Google apps. Det gjør telefonens appell utenfor Kina svært begrenset.

Med mindre Biden-administrasjonen skulle overraske med å lette på sanksjonene i siste liten

Uansett har Mate X – serien vært noe av det mer spennende på den brettbare fronten de siste årene, og er absolutt et produkt som det er verdt å følge med på.

Kilde: The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse